ITÄVÄYLÄ

Tervetuloa Teboil Itäväylälle!

Teboil Bensiinit

Rikittömien Teboil Bensiinien lisäaineistus pitää auton polttoainejärjestelmän ja moottorin puhtaana ja polttoaineen kulutuksen ja pakokaasupäästöt mahdollisimman alhaisina.

Teboil Dieselöljy

Teboil Diesel on korkealaatuinen, rikitön dieselöljy, jonka ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta Suomen vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Teboil Nestekaasu

Teboil toimittaa puhtaasti ja tasaisesti palavaa Teboil Nestekaasua kotitalouksien pullokaasusta aina yritysten avaimet käteen -toimituksina suunniteltaviin laite- ja järjestelmäratkaisuihin asti.

AdBlue®

Teboililta saa AdBlue® -liuosta D-automaatista.

Varotoimet jatkuvat toistaiseksi

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Koko Teboil-ketju ja kauppiaat jatkavat monin toimin koronavirus-tartuntavaaran ehkäisyä.

Jatkamme edelleen asemallamme tehostettua siivousta. Erityisesti asiakkaiden ja henkilökunnan kosketuspinnat, mm. WC-tilat, ovien kahvat kaiteet ja tasojen pinnat ovat tehostetun käsittelyn piirissä.

Olemme varanneeet asiakkaidemme käyttöön normaali käsienpesuaineiden lisäksi myös käsidesiä.

Aukioloaikamme sopeututetaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja päivitämme uudet aukioloaikamme aina heti verkkosivuillemme. Pahoittelemme näistä mahdollisista muutoksista aiheutuvia häiriöitä.